Ápolni a hitet: Új menüpont a hit ápolására szolgáló írásokkal

Az Opus Dei lelki és hittani képzést kínál mindenkinek, aki szeretné elmélyíteni keresztény életét. Az ő számukra a bal oldali menüsorban új menüpontot kínálunk, Ápolni a hitet címmel, amelyben a különböző erényekről és a keresztény ember élet küzdelmeiről szóló cikkeket olvashatnak.

Mostantól kezdve már magyarul is elérhető lesz az Opus Dei honlapjának új menüpontja, melynek címe Ápolni a hitet. E menüpont alatt különböző, a keresztény hitről szóló és a mindennapi életre alkalmazható cikkek olvashatóak.

Havonta várhatóan egy új cikkel bővül a szekció.

A cikkek egyszerre érthetően és mélyen beszélnek a hit különböző elemeiről. Segítséget nyújtanak abban, hogy az érdeklődők megismerjék és saját életükre alkalmazzák azokat. Segítenek abban is, hogy mindenki felfedezze azt a „valami szentet”, amely mindennapi életében rejlik.

A laboratóriumban, a kórházi műtőben, a laktanyában, az egyetemi tanszéken, a gyárban, a műhelyben, a szántóföldön, a háztartásban - az emberi munka egész, végtelen világában Isten vár minket nap mint nap. Legyetek meggyőződve arról, hogy minden mégoly hétköznapi helyzetben is rejlik valami szent, valami isteni, s a ti feladatotok, hogy felfedezzétek azt.